Kontakti

Ime
E-Mail
Naslov
Sporočilo
Nalaganje...

Pravna obvestila

Splošno

Portal novice24.net (v nadaljevanju samo portal) je last podjetja Spletne storitve, Denis Pleger s.p., Stara cesta 38, Hoče, Slovenija (v nadaljevanju ponudnik). Namen portala je zagotavljati celovit pregled nad pisanjem novičarskih medijev v slovenskem jeziku.

O odgovornosti

Na portalu se nahajajo samo naslovi in povzetki novic, ki jih objavljajo spletni viri. Le-ti so namenjeni uporabnikom portala, s pomočjo katerih se odločijo za nadaljnje branje. To branje pa se izvaja na originalnem viru.

Zgoraj omenjeni naslovi in povzetki, kakor tudi popolna vsebina novic v nobenem primeru ne nastaja na samem portalu. Iz tega razloga ponudnik zavrača vsakršno odgovornost glede resničnosti, točnosti in ažurnosti navedb v teh novicah.

Ponudnik si pridržuje pravico, da brez predhodnega opozorila kadar koli spremeni, doda ali odstrani katerokoli vsebino na portalu.

O pravicah

Vsebine, objavljene na portalu je dovoljeno pregledovati in reproducirati samo za lastne potrebe. Spreminjanje, prepisovanje, razmnoževanje ali razširjanje na karšen koli drug način brez pisnega dovoljenja s strani ponudnika je prepovedano.

Varovanje zasebnosti

Ponudnik spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala. Podatki o uporabi spletnega mesta, ki se bodo zbirali samodejno in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke, bodo uporabljeni za izboljšanje uporabe spletnega mesta.

Konflikti pri oglaševanju

Prikazovanje dejanske in celotne novice se izvaja s strani vira in sicer v t.i. okviru (angl. frame). Ponudnik nikakor ne omejuje - kakor tudi nikoli ni njegov namen omejevati - ogleda oglasov na originalnem viru.

Nalaganje...